RUNDT-BORD.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png

Hos Lüthje-Trading kan du se hele vores udvalg af møbler. Vi vil særligt fremhæve alle de forskellige klapborde vi sælger, da vi har dem i næsten alle størrelser og udgaver. Hvis du finder det rette klapbord i vort udvalg, behøves du blot at udfylde " Indhent tilbud" så vil vi derefter sende et tilbud.

Klapborde - Vi forhandler mange forskellige størrelser i klapborde og nogle er i plast og andre er fremstillet i træ. Fælles for alle klapborde, er at de er solide og kan holde til det hårde brug, som måtte være i f.eks et forsamlingshus. Vi har også billige klapborde som du kan spare penge ved selv at samle.
Foldeborde - Vi fører et alsidigt sortiment i foldeborde. Vi har foldeborde i plast fra Zown og Lifetime, som begge er kvalitets produkter og har 10 års garanti ved almindelig brug. Du kan også finde et foldebord i træ fra Fumac og RBM. Vi forhandler også billige foldeborde som du selv skal samle og derved kan du spare mange penge. Hvis du finder nogle gode foldeborde på vores webside, som du kan bruge, skal vi også nok lave et tilbud du kan bruge.
Runde borde - Vi sælger runde borde i plast og træ. De fleste af vores runde borde, har sammenklappelig stel og disse borde er meget andvendelige i forsamlingshuse, skoler, festsale mm.

RUNDT-BORD.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 75155006/20472110
Mail: luthje@rundt-bord.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT